fredag

Helvetesveckan fortsätter

Efter ultraljud är man lite mer positiv eftersom flödet är bra. Men tillvaron är väldigt negativ. Lilla lilla bebis hur ska det här gå? Och hur ska jag kunna förklara för barnen hur det ligger till?

Dagen går och det är bara att bita ihop. Hämtningar av barn i skolan tar ju upp all tid så man kan tänka på nått annat en stund. Får förklara så gott det går för dem att den lilla bebisen kanske inte klarar sig. Klart barnen blir ledsna men de har inte sett vår oro ännu så de tror nog det ska gå bra i alla fall. Vår äldsta tjej är säker på att vi vet att den lilla inte skall klara sig men att vi inte talar om det för dem. Men jag lovar den till 100 % att jag ska vara ärlig hur jobbigt det än är.

Nästa dag ringer de från Huddinge och vi får en tid drygt en vecka senare. Långt bort i tid tycker jag men de har väl mycket att göra. Strax därefter så ringer vår läkare från Ultragyn och vill göra ett nytt flöde på fredagen. Han berättar att det kanske blir aktuellt med operation där man måste ta bort den lilla för den storas överlevnads skull.

Inga kommentarer: