fredag

Dags för ultraljud igen

Som vanligt inför ett ultraljud så sov jag dåligt. Har en enorm klåda på händer och fötter men även resten av kroppen kliar. I morgon ska nya leverprover tas.

Den stora babyns CTG kurva såg jättebra ut som vanligt men lillans hjärtljud låg mellan 75-110. Var jättenervös när jag skulle på ultraljud tänk om hon har dött? Peter kunde inte komma ifrån så min syster som råkade vara i krokarna fick följa med. En kompis till henne var också med så de fick se ultraljud för första gången.

Allt såg bra ut, alla flödena var bra och lillans dubbelslag var borta. Lillan hade inget i magsäcken så nu vet vi inte hur hon har det med fostervatten. Urinblåsan hade i alla fall lite i sig, läkaren försökte hitta vem av bebisarna som hade vilken del av moderkakan och det var som vi tidigare misstänkt att lillan har den skadade delen. Den tjocka ljusa moderkaksdelen är nu 8 cm tjock. Det äringen panik att ta ut bebisarna idag sa han och nu får vi två dagar till med bebisar i magen.

Läkaren kom in på eftermiddagen och sa att vi måste göra ultraljud varje dag från och med nu. Eventuellt ska barnen ut redan på fredag så nu börjar jag bli nervös.

Inga kommentarer: